Uw eigen ijsbakjes laten bedrukken

Uw eigen ijsbakjes laten bedrukken

Zomer en ijsjes gaan hand in hand. Het serveren van lekker ijs kan praktisch overal. Of het nu op een groot evenement of festival is, in de personeelskantine, tijdens een bedrijfsjubileum of als verrassing voor uw medewerkers op de eerste dag van de zomer. Hoe leuk is het dan om dit te aan te bieden in kartonnen ijsbekers bedrukt met uw naam of logo?

IJsbekertjes kopen

Heeft u eenmaal besloten om uw eigen ijsbakjes te bestellen, dan gaat u natuurlijk op zoek!

Op internet vindt u diverse aanbieders van bedrukte bekers en bakjes. Even zoeken op google en u hebt zo meerdere aanbieders in beeld.

Het bedrukken van de ijsbakjes

U kunt de bakjes laten bedrukken met een zelf gekozen afbeelding, uw bedrijfsnaam en/of logo. Hiervoor is het noodzakelijk dat u de gewenste afbeelding digitaal aanlevert. Op de website van de leverancier staan altijd de aanleverspecificaties vermeld hierin staat omschreven aan welke voorwaarden uw bestand moet voldoen. We lichten een aantal termen uit deze specificaties toe:

  • Bestandsformaat: dit is het formaat waarin u de afbeelding heeft opgeslagen op de computer (bijvoorbeeld PDF of TIFF)
  • Resolutie: het aantal gebruikte pixels in de afbeelding. Hoe hoger het aantal pixels, hoe hoger de resolutie
  • Lettertype: er bestaan tegenwoordig zó veel lettertypes dat er vaak gevraagd wordt het specifieke lettertype dat u wilt gebruiken aan te leveren.
  • Afmetingen drukoppervlak: u geeft aan welk deel van het ijsbakje u bedrukt wilt hebben / hoe groot de opdruk moet worden. Ook de gewenste positie van de opdruk geeft u expliciet aan.
  • PMS kleuren: dit staat voor Pantone kleuren. Dit zijn gestandaardiseerde kleuren die overal ter wereld hetzelfde zijn, ze worden aan gegeven met codes.

Krijgt u het een beetje benauwd bij het lezen van de aanleverspecificaties? Geen nood, neem gewoon even contact op met de leverancier, zij helpen u op weg! Niet alleen ijsbekers, maar ook andere kartonnen en plastic bekers voor dranken kunnen bedrukt worden met uw logo.

Cup of Ice Cream With Sprinkles

Reageren is niet mogelijk.