Open je eigen Kaldi vestiging

Open je eigen Kaldi vestiging

Iedere Nederlandse koffieliefhebber kent Kaldi. Zit ondernemen jou in het bloed? Dan kun je zelf ook een Kaldi vestiging openen, er worden franchisenemers gezocht.

Kaldi

Kaldi is een Nederlands merk, dat verspreid over het land vestigingen en espressobars heeft. Hier kun je genieten van een lekker kopje koffie, maar dat is lang niet alles. Ook als je verschillende soorten koffie met elkaar wilt vergelijken, of koffie wilt kopen voor thuis ben je hier aan het juiste adres. Hou je niet van koffie? Geen nood. Je kunt er ook terecht voor allerlei soorten thee.

Koffie

Nog niet zo lang geleden was koffie een standaard drankje dat je vooral op kantoor dronk. Niet sexy, niet hip. Nee, koffie was er gewoon, en meer niet. Daar is de laatste jaren volop verandering in gekomen. We maakten allereerst kennis met cappuccino en espresso, voor velen al een hele stap. Maar dat was pas het begin. Langzaam maar zeker veranderde koffie van een saai ‘bakkie’ naar een drankje dat je geheel aan je eigen smaak kan aanpassen.

Er kwamen koffiepads en koffiecapsules. We kochten fancy apparaten en maalden onze koffiebonen zelf. Er kwamen koffievarianten voor verschillende momenten van de dag en verschillende momenten van het jaar. We maakten zelfs kennis met koude koffie, als verfrissing op warme dagen. De tijd dat koffie een saai drankje voor op kantoor was ligt kortom helemaal achter ons!

Ondernemen met koffie en thee: franchisenemer gezocht

Met de komst van een heuse koffiecultuur in Nederland ontstonden er ook steeds meer horecagelegenheden die zich volledig op koffie richtten. Of het nu gaat om een ‘koffie to go’ of een plek om uitgebreid te genieten, we hebben ze inmiddels volop in Nederland. Op de meeste plekken kun je overigens ook terecht voor een prima kopje thee. Voor de afwisseling, of voor mensen die echt niet van koffie houden.

Ook Kaldi vind je op veel plekken in het straatbeeld terug. En het aantal blijft maar groeien, daarom worden er nu franchisenemers gezocht.

Als franchisenemer run jij een eigen filiaal, maar wel onder de paraplu van het moederbedrijf. Wel zo prettig, dan hoef je over het concept tenminste niet meer na te denken. Het is een prima mogelijkheid om als echte ondernemer aan de slag te gaan met een concept dat zichzelf al heeft bewezen. Misschien worden er bij jou in de buurt wel franchisenemers gezocht om een filiaal over te nemen of zijn er mogelijkheden om een nieuw filiaal te openen.

Reageren is niet mogelijk.