Webdesign wordpress : 6 Belangrijke tips

Webdesign wordpress : 6 Belangrijke tips

Webdesign voor wordpress  omvat verschillende gebieden:

 1. WordPress Webdesign
 2. WordPress Interface design
 3. Authoring WordPress 
 4. WordPress  User experience design
 5. WordPress SEO
 6. WordPress Onderhoud

WordPress webdesign

 1. Layout: Het bepaalt hoe uw informatie wordt gestructureerd en gecategoriseerd. Voor gebruikers vertrouwen en betrokkenheid is het essentieel om de lay-out te gebruiken die consistent is tussen de verschillende apparaten.
 2. Uiterlijk: kleuren, lettertypen en afbeeldingen … dit zijn de drie belangrijkste elementen hier. Het gebruik van de juiste kleuren, lettertypen en afbeeldingen die bij uw onderwerp passen en uw kernboodschappen op de meest geschikte manier overbrengen, zal helpen.
 3. Inhoud: Misschien wel het belangrijkste element, de algehele kwaliteit van uw inhoud zal beslissen of uw pagina’s en sites bezoekers zullen trekken.

Het ontwerpen van websites voor desktopbrowsers en het ontwerpen van websites voor mobiele en tabletbrowsers zijn twee verschillende dingen. met verschillende eisen.

Typen mobiele ontwerpen

In principe zijn er twee soorten ontwerpen:

 1. Responsief: hier beweegt de inhoud dynamisch
 2. Adaptief: Hier wordt de inhoud vastgelegd in lay-out en grootte.

De tips:

 1. Inhoud van hoge kwaliteit hebben. Content is King. Als u snel en gemakkelijk verteerbare informatie kunt verstrekken is dit perfect; Web Gebruikers, die online informatie zoeken, willen onmiddellijke voldoening. Ze lezen niet, ze scannen uw informatie . De meest voorkomende gebruikers selecteren de eerste link die naar het doel kan leiden. Maak inhoud met dit feit in gedachten. Schrijf korte en beknopte zinnen volgens de sjabloon ‘scanbare lay-out, duidelijke en objectieve taal’. Zorg ook voor gebruiksvriendelijke printedities voor een goede gebruikerservaring.
 2. Ga voor eenvoud. Laat je ontwerpvaardigheden niet zien. Houd uw site en pagina’s overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren.
 3. Vermijd het gebruik van te veel call-to-action-knoppen (CTA): het zal uw lezers irriteren. Gebruikers willen controle hebben. Open dus nooit links in een nieuwe browser.
 4. Maak uw pagina’s duidelijk en zelfbeschrijvend. Zorg voor verbruiksartikelen voor uw lezers.
 5. Zorg voor een duidelijke structuur, met visuele aanwijzingen &  herkenbare links: een verwarde bezoeker verlaat uw site onmiddellijk. Leid hem dus voorzichtig en soepel met gematigde visuele aanwijzingen & herkenbare links.
 6. Zorg voor oplossingen voor witruimte: lezen is vermoeiend , vooral als u enorme stukken inhoud moet lezen. Dus, heb veel witruimte om de ‘vermoeide en gespannen’ ogen van uw lezers en bezoekers rust te geven

Remedia.nl is website design bureau in de regio Groningen . Bezoek onze website vandaag nog en neem contact op met remedia.nl!

Reageren is niet mogelijk.