Wat zijn de voordelen van een prepaid simkaart voor werknemers?

Wat zijn de voordelen van een prepaid simkaart voor werknemers?

Er zitten voor ondernemers een hoop voordelen verbonden aan het aanschaffen van een prepaid simkaart voor hun werknemers. Door al je werknemers te voorzien van een prepaid simkaart zullen de werknemers allereerst tijdens werktijden altijd bereikbaar zijn voor zowel jou als ondernemer als voor de klanten van je bedrijf. Verder zitten er nog een hoop andere voordelen verbonden aan het aanschaffen van prepaid simkaarten.

Overzichtelijk en makkelijk om tegoed te verhogen

Naast het feit dat je werknemers goed bereikbaar zullen zijn door ze een prepaid simkaart te geven is het ook mogelijk om overzichtelijk de kosten van de abonnementen bij te houden. Dit komt omdat je met een prepaid simkaart niet over je tegoed kunt gaan. Het is enkel wel belangrijk dat je werknemers allemaal voorzien zijn van voldoende tegoed. Indien je een herlaadkaart voor je werknemers aanschaf is het ook mogelijk om het tegoed van de kaart op de verhogen. Dit kan tegenwoordig naar een winkel waar ze deze dienst aanbieden ook via de internetsite van de provider. Zo zal je jezelf te allen tijde kunnen voorzien van voldoende tegoed.

Het is de voordeligste mogelijkheid

Naast het voordeel dat je overzichtelijk de kosten kunt beheren zullen de kosten voor een prepaid simkaart ook lager liggen dan de kosten van een telefoon abonnement. Dit komt omdat je bij een telefoon abonnement voor zowel het toestel als het abonnement betaald. De telefoon betaal je maandelijks en is dus een lening. Over een lening betaal je altijd rente, dit geld dus ook voor deze lening. De rente over je lening zal je niet betalen als je een telefoon los koopt. Het is dus een eenmalige investering, maar op lange termijn zal een prepaid simkaart je een hoop geld besparen. Kortom, het is erg verstandig om als ondernemer over te gaan op prepaid simkaarten.

Reageren is niet mogelijk.