Wat leert je pup tijdens online puppytraining?

Wat leert je pup tijdens online puppytraining?

Iedere puppy heeft training nodig om zo goed gedrag aan te leren en een patroon te ontwikkelen. Niet alleen je puppy, maar ook jijzelf hebt er veel profijt van wanneer je ervoor kiest om een online puppy training te volgen. Je puppy leert belangrijke dingen die voor de rest van zijn of haar leven belangrijk zullen blijven. Want wanneer je geen puppycursus neemt, zal dit zeker gevolgen hebben. Onder andere het gedrag van je pup, maar ook de relatie tussen mens en dier zal hieronder lijden. Hier vind je een overzicht van de dingen die je pup zal gaan leren tijdens de hondentrainingen van Tinki.

Trainen op zindelijkheid

Een van de eerste dingen die je puppy moet leren is zindelijk worden. De start van de zindelijkheidstraining is dan ook direct op het moment dat je je puppy ophaalt, omdat je anders een achterstand oploopt. Je hoeft niet te verwachten dat je puppy al na een dag zindelijk is, want dit zal zeker niet het geval zijn. Het is ook geen eenvoudige taak en daarom vindt je met een online puppytraining een handig stappenplan waarin alles beschreven staat. Begin bijvoorbeeld eerst met het ontdekken van het ritme van je puppy, zodat je daarop kunt inspelen.

Het gebruik van de bench

Een bench gebruiken voor je puppy is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, helemaal niet zielig. Je kunt een bench juist heel goed gebruiken om een puppy de eerste dagen in bescherming te nemen en voldoende rustmomenten te geven. Je puppy krijgt de eerste dagen zoveel indrukken, dat het juist prettig kan zijn om even alleen te zijn in  de bench. Ook als je pup juist geen rustmomenten kan nemen vanwege alle prikkels, is een bench een goed hulpmiddel. Tijdens de online puppytraining leer je precies hoe je de bench moet gebruiken en hoe je een puppy hieraan laat wennen.

Wandelen met je pup

De rust en beweging van je puppy moet in de eerste dagen goed opgebouwd worden. Tijdens de online puppytraining leer je niet alleen hoelang je moet wandelen met je puppy, maar ook hoe je jouw puppy zo goed mogelijk aan de lijn laat lopen. Het wandelen draait in het begin ook vooral om het ontdekken en genieten van de pup, het hoeft allemaal nog niet in één keer perfect te gaan.

Afleren van bijten op spullen

Je puppy gaat, nadat het wat meer gewend is aan de nieuwe omgeving, ook met zijn bekje op ontdekkingsreis. Hoewel het erg belangrijk voor je puppy om zijn of haar nieuwe omgeving te ontdekken, is het niet de bedoeling dat je spullen kapot gaan. Daarom leer je tijdens de online puppytraining precies hoe je deze ontdekkingsreis in goede banen kan leiden.

Overige onderdelen van de online puppytraining

Er zijn nog veel andere onderdelen waar je meer over leert tijdens de online puppytraining. Zo krijg je meer informatie over hoe jij je puppy alleen leert zijn,  hoe je hem of haar ’s nachts leert doorslapen en je ontvangt ook algemene opvoedingstips. Bekijk online het aanbod van puppytrainingen!

Reageren is niet mogelijk.