Waarom Tilaa kiezen om servers bij te bestellen?

Waarom Tilaa kiezen om servers bij te bestellen?

Waarom zou je tegenwoordig een server kopen? Hier is een simpele reden voor te vinden. Tegenwoordig wordt bijna alles digitaal gedaan en bijgehouden. Zo dus ook bestanden, foto’s en video’s. Zo kun jij dus ook jouw bestanden veilig op een externe server zetten los van je computer. Zo is er bijna geen kans dat je per ongeluk bestanden van je computer verwijderd. Zo ben je snel veel herinneringen van vroeger kwijt, en die krijg je niet heel gemakkelijk meer terug.

Welke servers kun je kiezen?

Als eerste moet je voor de tijd kijken hoeveel capaciteit en geheugen je denkt dat je nieuwe server nodig hebt. Als je dit onderzocht hebt en je weet wat je nodig hebt, kun je een deel van de grote fysieke server afhuren. Het deel wat je dan huurt heet een virtuele private server. En zoals de naam het al zegt is hij helemaal private. Niemand kan hier bij en alleen jij bepaald wat erop komt en wat je er eventueel mee wilt doen. Het handige van Tilaa is ook dat je per maand op kan zeggen. Wil jij dus een grotere server of wil je helemaal stoppen bij Tilaa kun je dit gemakkelijk aangeven.

Hoe noem je de dienst?

De dienst met het verhuren van de vps server heet over het algemeen cloud hosting. Maar er wordt gedacht dat deze naam bedacht is voor de marketing. Een nieuwe naam verkoopt namelijk beter dan een naam die al enige tijd bestaat. Hosting is dus het verlenen van een dienst en cloud staat voor de aparte servers die er dan verhuurd worden.

Reageren is niet mogelijk.