Waarom je online diensten bij Tilaa af wilt sluiten

Waarom je online diensten bij Tilaa af wilt sluiten

Tilaa is een bedrijf met veel verschillende keurmerken op het online server gebied. Ze zijn gespecialiseerd met het huren en verhuren van verschillende virtual private servers en ook zijn ze goed in het verhuren van clous hosting aan verschillende klanten. Daarnaast zijn ze ook goed bereikbaar als je ergens niet tevreden over bent. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat je klacht niet in behandeling wordt genomen. Daarnaast garanderen ze ook 24/7 SLA. Dit houdt in dat als er iets mis is met je server, dat Tilaa elk moment kan komen om het probleem met de server op te lossen.

Stel je eigen VPS samen

Bij veel bedrijven hebben ze standaard server die je kunt huren als je dat wilt. Maar het mooie bij Tilaa is dat je zelf kunt bepalen hoeveel geheugen en capaciteit je graag in je eigen VPS wilt hebben. Je bent dus niet afhankelijk van de hoeveelheden dat het bedrijf aanbied. Het is van te voren alleen wel belangrijk dat je bekijkt hoeveel geheugen en capaciteit je denkt nodig te hebben. Het is natuurlijk jammer als je vanaf het begin al teveel geld betaald.

Het aanpassen van je contract per maand

Je wensen en behoeften kunnen per maand natuurlijk veranderen. Daarom is het handige bij Tilaa dat je per maand kunt bekijken of je nog het huidige contact wilt houden of dat je liever minder of juist meer capaciteit in je contract opgenomen wilt hebben. Er kan bij Tilaa veel bereikt worden, zo lang je maar overlegt met het bedrijf zelf.

Reageren is niet mogelijk.