Stella Lugano Excellence

Stella Lugano Excellence

De Stella Lugano Excellence is de e-bike die het fietsen op een elektrische fiets nog net iets gemakkelijker kan maken dan het al is. Wanneer je op deze fiets plaatsneemt, dan voel je pas echt hoe simpel het eigenlijk kan zijn. De fiets komt daarom ook keer op keer met een goed rapport terug van de verschillende tests. Dat is vooral te danken aan een aantal positieve punten waar dit model zich op onderscheidt van alle anderen elektrische fietsen die er op de markt zijn. Het is daarom ook een goed idee om eens te bekijken wat die pluspunten dan allemaal zijn.

Lekker comfortabel

De reden waarom de Stella Lugano Excellence boven andere fietsen uitsteekt is de mate waarin de fabrikant aandacht aan het comfort heeft besteed. Wil je lekker gemakkelijk zitten en ontspannen kunnen trappen zonder hinder van oplopende wegen of opstekende wind? Dan is deze fiets precies het model dat je zoekt. De voorwielmotor is een belangrijke reden waarom de fiets zo comfortabel in gebruik is. Bovendien is het ook nog eens zo dat de fiets wel heel gemakkelijk ondersteuning kan bieden door deze motor. Het ervaren van voldoende rijplezier is dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling geweest.

Betere bediening

Het bedienen van een Stella elektrische fiets moet natuurlijk wel gemakkelijk voor je zijn. Dat is dan ook precies de gedachte geweest van de fabrikant toen deze de Stella Lugano Excellence ontwikkelde. De bediening op het stuur is dan ook uitgerust met extra grote knoppen. Zo is veel beter te zien wat de juiste knop is en is het veel beter mogelijk om de fiets goed in te stellen. Vooral voor wie nieuw is in het gebruik van een elektrische fiets is dit natuurlijk erg gemakkelijk. Iedereen kan hier voordeel van hebben, dus ook voor jou kan dit een heel interessant voordeel zijn.

Gemakkelijk schakelen

Om te zorgen dat de Stella Lugano Excellence altijd in de juiste stand staat is gekozen voor een versnellingssysteem van Shimano. Het gaat om de versnellingsnaaf van Shimano Excellence. Het bedienen van de versnelling kan je heel gemakkelijk zelf en je kunt precies bepalen wat voor jou de juiste stand is. Aan de hand fiets je elke berg op en trotseer je elke plattelandswind alsof het je geen enkele moeite kost. Want dat doet het dankzij dit systeem ook niet. Zelfs niet wanneer je ze beide op dezelfde fietstocht tegenkomt. Genoeg reden om de Lugano Excellence tot serieuze optie te maken.

Reageren is niet mogelijk.