Met linkbuilding op weg naar de nummer 1 notering in Google!

Met linkbuilding op weg naar de nummer 1 notering in Google!

Het wordt steeds belangrijker om hoog in de rangschikking op Google te komen. Naast een goed ingerichte website en de juiste keywords, is linkbuilding een methode om klanten naar je website te laten komen. Linkbuilding is het verkrijgen van links op andere websites, die doorverwijzen naar jouw website. Hoe meer relevante webpagina’s er via links naar jouw website leiden, hoe beter dit voor jouw notering op Google is.

Google ziet deze links als een vorm van autoriteit rondom een onderwerp, daarom zijn relevante links belangrijk bij linkbuilding. Een relevante link moet daarom op een website staan, die gericht is op hetzelfde onderwerp. Links van hoge kwaliteit zijn daarom zeer belangrijk om je bedrijf te laten groeien. Echter, het vinden van websites die jouw link in een kwalitatief goede tekst willen zetten, kan een tijdrovend karwei zijn.

Linkbuilding uitbesteden

Indien je geen tijd hebt om de juiste links te vinden, die jouw bedrijf naar de volgende stap kunnen helpen, kan je dit ook uitbesteden. Bedrijven zoals Adbull zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de juiste backlinks, die door Google gewaardeerd worden. Daarom wordt het uitbesteden van linkbuilding door veel ondernemers als een investering gezien. Adbull heeft verschillende SEO-pakketten, met verschillende linkbuilding prijzen. Deze pakketten zorgen niet alleen voor relevante backlinks, maar ook de artikelen hiervoor worden verzorgd, waarbij goed zoekwoordenonderzoek zal worden verricht.

Een SEO-pakket zorgt ervoor dat jij je kan focussen op andere taken binnen je onderneming, terwijl je online zichtbaarheid door ervaren specialisten gewaarborgd wordt. De linkbuilding prijzen kunnen variëren van €250 tot €1.500, waarbij er altijd een pakket te vinden is, die bij jouw wensen past. Afhankelijk van je pakket kan je ook per maand of kwartaal een rapportage ontvangen over de gang van zaken, zodat je zelf kunt zien hoe de voortgang is.

Bron: Adbull.nl

Reageren is niet mogelijk.