De unieke werkwijze van Webactueel

De unieke werkwijze van Webactueel

Webactueel is een full service internetbureau dat zich vooral richt op WordPress. Wilt u een WordPress website laten maken dan bent u hier aan het juiste adres! Voor Webactueel gaat een WordPress website maken namelijk veel verder dan een op zichzelf staande opdracht. Wie klant wordt bij Webactueel gaat een duurzame en aandachtvolle relatie tegemoet. Webactueel is namelijk voortdurend gericht op het verbeteren van de websites van haar klanten. Al sinds 2012 gebruiken zij een unieke werkwijze waardoor er grote tevredenheid ontstaat bij de klanten van Webactueel. Zij waarderen dit bedrijf met een cijfer 8,7!

Een eenvoudig en doeltreffend stappenplan

Zodra u opdracht geeft voor het laten maken van een nieuwe website start Webactueel met een stappenplan. 5 eenvoudige stappen zorgen ervoor dat iedere WordPress website kwalitatief zeer sterk gebouwd wordt en precies doet wat de klant van zijn of haar nieuwe website verwacht. Bent u nieuwsgierig naar het stappenplan dat Webactueel gebruikt tijdens het maken van een nieuwe website? Kijk dan op de website Webactueel.nl

De werkwijze van webactueel

Om het stappenplan goed te kunnen vervullen zijn er eerst een aantal andere handelingen nodig om de juiste informatie te vergaren. Daarom werkt Webactueel met een traject. Het traject ziet er als volgt uit:

  • Intakegesprek

Een nieuwe website laten maken doet u niet zomaar, u doet dit met een rede. Tijdens het intakegesprek dat plaatsvind tussen de klant en een vaste contactpersoon binnen het team van Webactueel, wordt er getracht een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant. Op basis van de jarenlange ervaring van Webactueel wordt de klant gewezen op eventuele valkuilen in zijn of haar plan. Aan het einde van het intake gesprek wordt er een advies uitgebracht door Webactueel. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis. U kunt na het intakegesprek rustig besluiten om uw nieuwe website te laten maken door Webactueel of verder te zoeken.

  • Ontwikkeling

Zodra u zegt: Ik wil een nieuwe website laten maken door Webactueel gaat het team aan de slag! Ze verzamelen de eventueel nog ontbrekende informatie en voeren de 5 stappen van het stappenplan uit. De punten UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden uitgebreid langsgelopen. Dit duurt maximaal 2 weken dus u kunt spoedig het eerste concept van uw nieuwe website bewonderen.

De vervolgstappen van Webactueel

Na de ontwikkeling volt de stap conceptbespreking. Tijdens de conceptbespreking met de klant hoort de vaste contactpersoon graag wat u vind van de nieuwe website die u heeft laten maken door Webactueel. Hierna start het finetunen op, alle punten waar u als klant nog niet tevreden over bent worden aangepakt zodat de oplevering spoedig kan volgen. Echter is het contact tussen de klant en Webactueel na de oplevering van de nieuwe website nog niet voorbij. Er vind een periode van nazorg plaatst. In deze periode kijkt Webactueel samen met de klant of alles naar wens functioneert en of er eventueel nog aanpassingen verricht dienen te worden. Deze aanpassingen zijn gratis. Webactueel hanteert namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u te spreken over deze werkwijze en wilt u graag uw nieuwe website laten maken door Webactueel, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice!

 

Reageren is niet mogelijk.