Computer reparatie vinden bij Maaldrift

Computer reparatie vinden bij Maaldrift

Wanneer er een probleem ontstaat met de computer is dat meestal heel erg lastig. U kunt bijvoorbeeld niet meer bij uw administratie of foto’s, of u kunt geen mail meer versturen. Dan is er nog de vraag over de computer zelf. Soms kan deze nog gerepareerd worden, soms is het beter om een nieuwe te kopen. Wat zijn dan nog de mogelijkheden?

Een goed reparatiebedrijf kan u hierin adviseren. Ze onderzoeken het probleem en kunnen dan een inschatting maken van de kosten, en of het nog de moeite waard is voor deze computer. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen om alleen dataherstel te doen, en de computer verder te laten zitten.

Niet alle bedrijven zijn echter hetzelfde. Bedrijven die zich bijvoorbeeld vooral richten op de verkoop, zijn vaak eerder geneigd om aan te raden om de computer te vervangen terwijl reparatiebedrijven vaak meer mogelijkheden tot reparatie bieden. Als u dus een probleem heeft met de computer, dan is het vaak een goed idee om naar een echt reparatiebedrijf te gaan.

Hoe vindt u nu een goed reparatiebedrijf in de buurt van Maaldrift? Hier zijn wat tips waar u op kunt letten.

Communicatie

Een goede communicatie is vaak een teken van klantvriendelijkheid en professionaliteit. Een monteur moet goede technische vaardigheden hebben, maar goede communicatie is essentieel voor hem om zijn vak uit te oefenen. Door goed naar de klant te luisteren krijgt een monteur vaak al een aardig inzicht waar het probleem kan liggen.

Verder is het een teken van nauwkeurigheid. Een bedrijf dat goed communiceert laat niet alleen zien dat de klant belangrijk is, maar ook dat ze organisatorisch de boel op orde hebben. U kunt bijvoorbeeld kijken hoe ze overkomen op de website, aan de telefoon, over de email of aan de balie.

Reviews

Reviews of testimonials kunnen een aardig beeld geven over hoe het bedrijf ervoor staat. Dit heeft echter alleen maar zin, als er ook voldoende reviews zijn, anders is de kans groot dat het om toevalstreffers gaat. Een goed bedrijf dat ook voldoende reviews heeft, heeft meestal een merendeel aan goede reviews, en mogelijk hier en daar een slechte. Dat is op zich geen ramp, overal gaat wel eens wat mis en niet alle klanten zijn altijd even redelijk. Als het aantal slechte reviews hoger wordt, is het uiteraard een teken om op te passen.

Let er bij het lezen van reviews ook op hoe deze zijn geschreven. Mensen die zich helder en genuanceerd uitdrukken hebben vaak ook op een redelijke manier met het bedrijf gecommuniceerd.

Certificaat

Certificaten zoals het ICT Waarborg certificaat, geven een indicatie over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Het bedrijf voert deze certificaten vaak aan op de website. Op de website van ICT Waarborg wordt uitgelegd aan welke voorwaarden het bedrijf moet voldoen.

Bedrijven in de buurt van Maaldrift

PC Refresh

Dit is een bedrijf in Den Haag en gespecialiseerd in reparaties van computers, laptops, tablets en telefoons. Ze hebben een haal- en brengservice en werken op afstand, bijvoorbeeld PC reparatie Amsterdam. Van tevoren doen ze een vrijblijvende diagnose en prijsopgave. Ze hebben het ICT Waarborg certificaat.

YPC Wassenaar

Dit Wassenaars bedrijf doet aan zowel reparaties als netwerken aanleggen. Als een computer ter reparatie wordt binnengebracht, wordt een leencomputer aangeboden. Ook hebben ze een helpdesk, waar mensen naartoe kunnen bellen als ze computerproblemen hebben.

Servirex

Dit bedrijf zit in Wassenaar en doet naast webdesign en hosting ook aan de reparatie van particuliere computers.

 

 

Reageren is niet mogelijk.